عدم تقارن پستان ها یا اندازه سینه ها و شکل آنها در اکثر موارد بیماری محسوب نمی شود بجز موارد نادری از اختلالات مادرزادی و ژنیتیکی که ممکن است یک پستان رشد ننماید، ولی به طور کلی در اغلب موارد اختلاف اندازه سینه یا پستان بیماری محسوب نمی گردد.
به طور کلی تمام اعضایی که در بدن ما به صورت جفت هستند، همانند دو ابرو یا دو لاله ی گوش، دو چشم و همچنین دو پستان هیچ گاه صددرصد قرینه ی هم نیستند و قطعا تفاوت هایی با هم دارند. اندازه پستان هم از آن ها مجزا نیست و اغلب افراد پستانشان همانند هم نیست و اختلاف اندازه دارند اما این در بعضی افراد محسوس تر دیده میشود و بیمار را آزار میدهد. یکی از راه های اصلاح آن جراحی است که میشود تقارن را برای پستان ها ایجاد کرد. میتواند توسط بزرگ کردن پستانی که کوچک تر است و گهگاه کوچک کردن پستانی که بزرگ تر است انجام گیرد.
معمولا در شرایطی که باید پستان مورد نظر بزرگ شود شاید پروتز برای بیمار قرار داده شود و اگر یک طرف افتاده تر باشد میشود از روش ماستوپکسی(بالا کشیدن پستان) را انجام داد و اگر یک طرف نسبت به سمت مقابل خیلی بزرگتر باشد میتوان از روش ماموپلاستی و ماستوپکسی یک طرفه انجام داد که تلاش میشود پستان ها با هم قرینه شوند.
موارد زیر ممکن است نشانه سرطان سینه باشند:
عدم تقارن در سینه، معمولا با معاینه فیزیکی توسط پزشک متخصص مشخص می شود و در صورت لازم از بیمار خواسته می شود که آزمایشاتی مثل ماموگرافی، ام آر آی، سونوگرافی و.. انجام نیز دهد.
متقارن نبودن پستان، به عواملی چون پیشرفت و اختلاف پستان وجود دارد که با انجام انواع جراحی ها مثل پروتز سینه، فلپ های اسکلتی، تزریق چربی و کوچک کردن سینه این مشکل برطرف خواهد شد همچنین در برخی موارد، ممکن است بیشر از یک بار جراحی انجام شود که سینه ها به یک انداره در آید.
بیشتر این توده ها، در زیر 30 سال خوش خیم است و اگر بالای 30سال سن دارید باید به یک جراح متخصص مراجعه کنید تا علت این توده به درستی تشخیص داده شود.
1 Comments
عالی بود
ببخشید فقط من یک سئوال داشتم من سنم زیر ۱۸ سال هست و عدم تقارن سینه دارم ولی زیاد نیست آیا بعد از سن بلوغ درست میشه ؟ یا باید به دکتر مراجعه کنم ؟